FilmCentrum

Registreren

Bridesmaids red band trailer en posters

woensdag 27 april 2011 13:54 door Ramon van Dam - Bron

BridesmaidsJudd Apatow heeft als regisseur met films als Knocked Up en The 40 Year Old Virgin zijn stempel gedrukt op de komedie van de laatste jaren, maar ook als producent zit hij niet stil. Over enkele maanden komt Bridesmaids in de bioscoop, een vrouwelijk antwoord op The Hangover. De film is geregisseerd door Paul Feig, die samen met Apatow de serie Freaks and Geeks maakte.

Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation.

Naast Wiig zien we onder andere Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O'Dowd, Ellie Kemper, Wendi MnLendon-Covey, Melissa McCarthy, Matt Lucas, Jill Clayburgh, Rebel Wilson en Michael Hitchcock in de film. Vanaf 7 juli kunnen we het resultaat gaan bekijken in de bioscoop, maar tot die tijd worden we zoetgehouden met allerlei promotiemateriaal.

Er zijn al diverse trailers voorbij gekomen, en ook deze week is er weer vers beeldmateriaal gepubliceerd. Hieronder kan de deze nieuwe red band trailer bekijken, die dus enkel geschikt is voor volwassen kijkers. Bovendien zijn er zes nieuwe karakterposters vrijgegeven, bekijk ze bij /Film.

Volgende bericht Immortals trailer online
Vorige bericht Schwarzenegger terug voor Terminator 5

Tags

Tag Bridesmaids Tag Poster Tag Red Band Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire