FilmCentrum

Registreren

Bioscooptrailer X-Men: First Class

woensdag 27 april 2011 19:48 door Ramon van Dam - Bron

X-Men: First Class logoVanaf 2 juni 2011 zal X-Men: First Class in Nederland te zien zijn in de bioscoop, de prequel van de superheldenserie die ons het begin van de epische X-Men saga laat zien. Voordat Charles Xavier en Erik Lensherr de namen Professor X en Magneto aannamen waren ze twee jonge mannen die hun krachten nog net aan het ontdekken waren. Voordat ze aartsvijanden werden waren ze beste vrienden, samenwerkend met andere mutanten om het grootste gevaar dat de wereld ooit had gezien tegen te gaan.

De laatste tijd worden we haast om de oren geslagen met promotiemateriaal voor de actiefilm, en ook vandaag is het weer raak. 20th Century Fox heeft de lange trailer vrijgegeven die bestemd is voor in de bioscoop, met redelijk veel nieuwe beelden. Bekijk de trailer onderaan dit bericht.

De regie is in handen van Matthew Vaughn, en de cast bestaat onder andere uit James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Kevin Bacon, Nicholas Hoult, Jennifer Lawrence, Caleb Landry Jones, Lucas Till, Edi Gathegi, Jason Flemyng, Oliver Platt, Morgan Lily, Zoe Kravitz en Bill Bilner.

Volgende bericht Harry Potter 7.2 trailer
Vorige bericht Immortals trailer online

Tags

Tag Trailer Tag X-Men: First Class

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
donderdag 28 april 2011 om 19:27

Genoeg gezien, laat maar snel in de bioscoop komen!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux