FilmCentrum

Registreren

Armie Hammer mogelijk in Lone Ranger

donderdag 28 april 2011 11:24 door Ramon van Dam - Bron

Armie HammerDe samenwerkingen tussen Johnny Depp en regisseur Gore Verbinsky lijken het duo enorm te bevallen; de twee maakten eerder al Pirates of the Caribbean en sinds kort draait ook Rango in de bioscoop, maar daar blijft het niet bij. Verbinsky zal voor Disney de film Lone Ranger regisseren, waarbij Depp wederom een belangrijke rol op zich zal nemen.

Het project werd al in 2007 aangekondigd en heeft diverse wisselingen in de crew meegemaakt, maar binnenkort moet de film dan toch echt gemaakt gaan worden. Enige tijd geleden werd het logo onthuld, en vandaag bereikt ons het nieuws dat Armie Hammer aan het onderhandelen is om tegenover Depp te staan in de hoofdrol.

De acteur werd voornamelijk bekend dankzij zijn dubbelrol in The Social Network, en binnenkort zal hij samen met Leonardo DiCaprio te zijn zijn in J. Edgar. Eerder gingen er nog geruchten rond dat de rol mogelijk naar Ryan Gosling zou gaan, maar het lijkt erop dat Hammer gezien zijn snel stijgende populariteit de voorkeur heeft gekregen.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige radioshow uit de jaren '30 en de bijbehorende tv-show uit de jaren '50, over een geheimzinnige Texas Ranger in het Wilde Westen. De gemaskerde vrijheidsstrijder vocht erin tegen onrecht, vaak met de hulp van zijn Indiaanse vriend Tonto en zijn paard Silver. De bekende uitroep "Hi-yo Silver" vindt hier dan ook zijn oorsprong.

Eerdere pogingen tot remakes liepen niet al te best af, maar Disney is erop gebrand om weer een succes bij te schrijven in hun boeken. Depp zal de rol van Tonto spelen, verder is er nog niets bekend. Het is tevens niet bekend wanneer de film moet verschijnen.

Volgende bericht Nóg een X-Men trailer
Vorige bericht Harry Potter 7.2 trailer

Tags

Tag Armie Hammer Tag The Lone Ranger

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire