FilmCentrum

Registreren

Jeff Bridges als dode politieagent

vrijdag 29 april 2011 19:53 door Ramon van Dam - Bron

Jeff BridgesJe hebt van die acteurs waar vrijwel iedereen mee weg lijkt te lopen, en Jeff Bridges hoort absoluut thuis in die categorie. De acteur is nog altijd het meest bekend van zijn rol als The Dude in The Big Lebowski, maar gedurende zijn lange carrière heeft hij in nog veel meer grote films gespeeld.

Het is dan ook niet zo gek dat veel regisseurs maar al te graag met hem willen samenwerken, waardoor Bridges regelmatig de kans krijgt om de wat apartere projecten aan te pakken. Zo is vandaag het nieuws binnengekomen dat de acteur mogelijk een belangrijke rol gaat spelen in R.I.P.D., gebaseerd op de gelijknamige strip van Peter Lenkov.

R.I.P.D.Ryan Reynolds zal de hoofdrol op zich nemen en lange tijd leek het erop dat Zach Galifianakis tegenover hem zou staan, maar wegens conflicten in de schema's heeft hij het project voortijdig verlaten. Zijn rol zal nu dus waarschijnlijk overgenomen worden door Bridges, die zich op dit moment in het laatste stadium van de onderhandelingen bevindt.

Het verhaal gaat over een jonge politieagent (Reynolds) die na zijn dood moet samenwerken met de al eeuwen geleden overleden veteraan in de vorm van Jeff Bridges, om er samen voor te zorgen dat de overige doden ook echt rustig blijven. De officiële synopsis van de strip is als volgt:

Welcome to the Rest In Peace Department — the devoted, yet dead, officers of divine law enforcement “patrolling the deadbeat…reporting to one boss.” Yep — THAT boss. Nick Cruz was murdered by an unknown assailent, at the height of his personal and professional life. Now he’s traded a hundred years of service to the R.I.P.D. in exchange for a shot at finding who killed him. Unfortunately his search will take him to Hell and back — literally!

De regie van het geheel is in handen van Robert Schwentke, die ons vorig jaar nog de geslaagde actiefilm RED bracht. Het is nog niet bekend wanneer de film moet verschijnen.

Volgende bericht Rise of the Planet of the Apes featurette
Vorige bericht Geen samenwerking Pixar en Marvel

Tags

Tag Jeff Bridges Tag R.I.P.D.

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Nohands
vrijdag 29 april 2011 om 20:16

Tja, weet niet wat ik er van moet denken. Je word de laatste jaren doodgegooid met superhelden en comics verfilmingen. Zie liever weer eens wat spannende thrillers.

Ramon
vrijdag 29 april 2011 om 20:33

Het idee spreekt me wel aan, zeker als Bridges erbij betrokken is. Het klinkt ook niet heel erg als een typische comicverfilming, dat is wel een plus Glimlach

Nohands
zaterdag 30 april 2011 om 01:17

Arlington road schitterende thriller, kon er ff niet zo snel op komen, zulk soort films zie je tegenwoordig niet meer!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire