FilmCentrum

Registreren

Eerste clip Kung Fu Panda 2 te bekijken

zaterdag 30 april 2011 17:58 door Ramon van Dam - Bron

Kung Fu Panda: The Kaboom of DoomWat gebeurt er tegenwoordig wanneer een film succesvol is? Juist ja, er wordt een vervolg op gemaakt. De animatiefilm Kung Fu Panda uit 2008 is daarop geen uitzondering. Het vervolg, The Kaboom of Doom, draait vanaf 15 juni in de bioscoop en daarom is de studio al druk bezig met de promotie. Vandaag is er een nieuwe clip online gezet, waarin Po en de Furious Five enkele dorpelingen helpen. Bekijk het filmpje onderaan dit bericht.

In Kung Fu Panda 2 leeft panda Po als een ware held, hij heeft immers de slechterik uit het eerste deel verslagen en is nu de zogenaamde dragon warrior. Wanneer de gemene pauw Lord Shen van plan is om China te veroveren moet hij echter weer in actie komen. Overigens heeft deze vogel niet alleen zijn zinnen gezet op China, hij wil tevens kung fu in zijn geheel vernietigen met een geheim wapen. Aangezien Po nu niet meer alleen op zijn favoriete sport kan rekenen, moet hij in zijn verleden graven om deze vijand te kunnen verslaan en zo China te redden.

De stemmen voor Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom zijn verzorgd door onder andere Jack Black, Gary Oldman, Jean-Claude Van Damme, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu en David Cross, en zal ook in 3D verschijnen.

Volgende bericht Titel volgende Tarantino bekend?
Vorige bericht Rise of the Planet of the Apes featurette

Tags

Tag Clip Tag Kung Fu Panda: The Kaboom Of Doom

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum

Scoob!