FilmCentrum

Registreren

Titel volgende Tarantino bekend?

zaterdag 30 april 2011 18:25 door Ramon van Dam - Bron

Quentin TarantinoQuentin Tarantino is altijd erg geheimzinnig over zijn volgende projecten, maar af en toe laat hij wel wat hints vallen. Zo weten we tot nu toe dat zijn volgende film een spaghetti-western zal worden met in ieder geval Christoph Waltz in een hoofdrol, en mogelijke andere rollen van Franco Nero, Keith Carradine en Treat Williams.

Via Twitter is nu mogelijk de titel van de film naar buiten gekomen, daar werd een foto geplaatst van de voorkant van het script. De foto is onderaan dit bericht te bekijken, en het lijkt erop te wijzen dat het gaat om Django Unchained. Er is ook een kans dat dit slechts een werktitel is, maar doorgaans kiest Tarantino zijn titels al vanaf het begin.

Wat deze titel nog aannemelijker maakt is dat Franco Nero, die mogelijk in deze film een rol heeft, in 1966 in een western speelde met de titel Django. In die film zagen we hoe een revolverheld terecht kwam in een strijd tussen de KKK en Mexicaanse bandieten, iets waar de filmmaker al eerder naar hintte als inspiratie voor "een toekomstig project".

Het is nog onbekend wanneer de opnames plaats zullen vinden en wanneer de film moet verschijnen, maar het script zou bijna af zijn. De kans is daarom groot dat we spoedig meer te horen krijgen.

Django Unchained

Volgende bericht Harry Potter als korte strips
Vorige bericht Eerste clip Kung Fu Panda 2 te bekijken

Tags

Tag Django Unchained Tag Quentin Tarantino

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
zondag 1 mei 2011 om 16:41

Ik ben benieuwd, vond Inglourious
Bastards heel erg tegen vallen qua actie/verhaal. Alleen het acteren van Brad Pitt en Christoph Waltz sprak mijn aan..

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum