FilmCentrum

Registreren

Tatoeëerder Tyson klaagt Hangover 2 aan

maandag 2 mei 2011 13:26 door Ramon van Dam - Bron

Vanaf 26 mei kunnen we weer naar de bioscoop voor een avondje platte humor, op die datum gaat The Hangover Part II namelijk bij ons in première. De komedie is uiteraard het vervolg op de enorme hit uit 2009, en één van de leukere verrassingen in die film was het optreden van de bokser Mike Tyson.

Op het diverse promotiemateriaal voor de sequel is te zien dat de cameo nog meer consequenties zal hebben, Stu is daar namelijk te zien met de bekende tatoeage van de levende legende. Onderaan dit bericht zie je een vergelijking tussen beide versieringen.

Het originele stuk inkt is ontworpen door S. Victor Whitmill en die heeft nu besloten om Warner Bros. aan te klagen voor het gebruik van de afbeelding. Volgens de kunstenaar bezit hij het trademark op het ontwerp en heeft Tyson hier volledig afstand van gedaan, waardoor de studio bij hem had moeten aankloppen voor toestemming.

De kans is groot dat men hem nu een flink bedrag zal moeten betalen om te voorkomen dat de release wordt tegengehouden. Men zou nog kunnen proberen om aan te tonen dat het hier om een parodie gaat, maar waarschijnlijk duurt dat te lang. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

In het vervolg reizen Phil, Stu, Alan en Doug naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na het onvergetelijke vrijgezellenfeest in Las Vegas neemt de bruidegom het zekere voor het onzekere en kiest hij voor een veilige, ingetogen brunch, maar de zaken lopen niet altijd zoals gepland. Wat in Vegas gebeurt mag dan misschien daar blijven, maar wat in Bangkok gebeurt kan je je niet eens voorstellen...

Stu in The Hangover Part II Mike Tyson

Volgende bericht De films van Wes Anderson
Vorige bericht Cartoon: Toy Story 4

Tags

Tag Mike Tyson Tag Tatoeage Tag The Hangover Part II

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire