FilmCentrum

Registreren

Frankenstein's Army clip met nazi zombies

dinsdag 3 mei 2011 11:16 door Ramon van Dam - Bron

Frankenstein's ArmyEnkele jaren geleden was onze eigen Richard Raaphorst druk bezig met Worst Case Scenario, een zombiefilm van eigen bodem die ondanks een indrukwekkende teaser nooit van de bodem is gekomen. De filmmaker is echter niet stil blijven zitten en werkt momenteel aan Frankenstein's Army, waarvan vandaag een nieuwe teaser is opgedoken.

De video is onderaan dit bericht te bekijken, samen met een andere clip die eerder werd vrijgegeven. De bovenste is de nieuwe teaser, die op internationale sites al snel aan populariteit aan het winnen is.

In de film zullen we zien hoe de nazi's aan het einde van de Tweede Wereldoorlog de technieken van Victor Frankenstein nabootsen om zo een leger van zombies te creëren. De officiële synopsis is als volgt:

Toward the end of World War II, Russian soldiers pushing into eastern Germany stumble across a secret Nazi lab, one that has unearthed and begun experimenting with the journal of one Dr. Victor Frankenstein. The scientists have used the legendary Frankenstein’s work to assemble an army of supersoldiers stitched together from the body parts of their fallen comrades – a desperate Hitler’s last ghastly ploy to escape defeat.

Het lijkt erop dat de film gebaseerd wordt op zogenaamde "teruggevonden beelden", alsof het een documentaire is. De opnames zullen vanaf september plaatsvinden in Praag, en op de website moet spoedig meer info verschijnen.



Volgende bericht Bioscoop top 10 week 18
Vorige bericht De films van Wes Anderson

Tags

Tag Frankenstein's Army Tag Nazi's Tag Zombies

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire