FilmCentrum

Registreren

Video Spider-Man in actie

vrijdag 6 mei 2011 11:14 door Ramon van Dam - Bron

Spider-ManBegin vorig jaar kwam het verrassende bericht naar buiten dat Sam Raimi niet langer door zou werken aan zijn geliefde Spider-Man reeks, Sony wilde een totaal andere richting op en kondigde een reboot van de serie aan. Inmiddels weten we dat Marc Webb ((500) Days of Summer) het nieuwe deel zal regisseren en dat Andrew Garfield de titelrol op zich zal nemen.

In de aankomende reboot zullen we naast Garfield nog Rhys Ifans zien als The Lizard, Martin Sheen als Uncle Ben, Sally Field als Aunt May, Emma Stone als Gwen Stacy en Denis Leary als haar vader. De cast wordt verder nog aangevuld met Irrfan Khan, Chris Zylka, Julianne Nicholson en Campbell Scott. De opnames voor de aankomende film zijn in volle gang en de film moet vanaf 4 juli 2012 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen, waaronder in drie dimensies.

De titel van het nieuwe deel wordt The Amazing Spider-Man, en de laatste tijd duiken er veel foto's op van mensen die in de buurt van de set waren. Vandaag is er echter een wat interessanter verslag online verschenen in de vorm van een video, waarin we een stuntman zien slingeren aan het bekende web van de superheld. De video is hieronder te bekijken en doet vermoeden dat Webb een meer realistische kant op wil gaan wat de actie betreft.

Volgende bericht Nieuwe Immortals foto online
Vorige bericht Twee Pirates 4 clips

Tags

Tag Set Tag Stunt Tag The Amazing Spider-Man Tag Video

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux