FilmCentrum

Registreren

Eerste Dark Knight Rises setfoto

zaterdag 7 mei 2011 14:50 door Ramon van Dam - Bron

The Dark Knight Rises - FanposterChristopher Nolan bracht ons met Batman Begins en The Dark Knight al twee uitstekende films over de gevlederde superheld, en op dit moment is hij druk bezig met de afsluiter van zijn trilogie. The Dark Knight Rises draait vanaf 19 juli 2012 in de bioscoop, en gisteren zijn de opnames officieel van start gegaan in India.

Fans van de filmreeks hebben direct hun slag kunnen slaan door een foto te maken van de set, onderaan dit bericht te bekijken. Te zien is een felgekleurde poel, waarvan het groene gedeelte waarschijnlijk wordt gebruikt om te vervangen door computergegenereerde beelden.

Bovendien is Josh Pence gesignaleerd in de omgeving, wat erop zou kunnen duiden dat dit de befaamde Lazarus Pit wordt. In de strips gebruikt zijn personage Ra's al Ghul de regenererende krachten van de locatie om weer tot leven te komen, mogelijk volgt de film dus ook deze verhaallijn.

Op dit moment bestaat de cast van de enorme productie voor zover bekend uit Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata en Nestor Carbonell. We moeten dus nog iets meer dan een jaar wachten om het resultaat te bekijken, maar we krijgen in de tussentijd ongetwijfeld nog van alles te zien.

De set van The Dark Knight Rises

Volgende bericht 64 foto's Pirates 4
Vorige bericht Karaktertrailers X-Men: First Class

Tags

Tag Set Tag The Dark Knight Rises

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

TomMDP
zaterdag 7 mei 2011 om 15:00

of het is het gif dat bane in zichzelf pompt...

Tomhamoen
zondag 8 mei 2011 om 00:19

Het klinkt wel interessant....

TomMDP
zondag 8 mei 2011 om 13:55

het zal wel zo zijn dat het gif dat bane zichzelf inpompt uit de lazarus pit komt en dat bane de nieuwe protege van the league of shadows is

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire