FilmCentrum

Registreren

Iron Sky teaser verschenen

vrijdag 13 mei 2011 11:22 door Ramon van Dam - Bron

Iron SkyEnkele jaren geleden kregen we te horen van de plannen voor Iron Sky, een absurdistische sciencefictionfilm over nazi's die ons in de toekomst vanaf een maanbasis aanvallen. Veel meer dan twee korte teasers was er lange tijd niet beschikbaar, maar na een jaar van stilte is er nu eindelijk een nieuw voorproefje vrijgegeven. Bekijk de teaser onderaan dit bericht.

Het doel is uiteindelijk om het geheel de sfeer van strips en concept art te geven, maar tegelijkertijd ook met een fotorealistische uitstraling. De film zal laten zien hoe de nazi's na de Tweede Wereldoorlog zijn weggevlucht naar de donkere zijde van de Maan, om vervolgens in 2018 terug te keren met als doel het veroveren van de planeet.

De film heeft een budget van 6,5 miljoen euro en zal voornamelijk Engelstalig zijn. Het script is geschreven door Johanna Sinisalo en Michael Kalesniko, en de cast bestaat uit onder andere Julia Dietze, Götz Otto, Tilo Prückner en Udo Kier. De film moet ergens begin 2012 uitkomen, meer info is te vinden op de website.


Volgende bericht Sint verkocht aan ruim 20 landen
Vorige bericht Cars 2 trailer en clip

Tags

Tag Iron Sky Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Walter
vrijdag 13 mei 2011 om 11:57

XD

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire