FilmCentrum

Registreren

Kuifje teaser en posters online

dinsdag 17 mei 2011 19:37 door Ramon van Dam - Bron

The Adventures of Tintin: The Secret of the UnicornNa heel wat jaren van plannen, schrijven, opnemen en nog een hele tijd afwerken komt dit najaar de eerste Kuifje-verfilming van Steven Spielberg in de bioscopen. In de film gaat de titelheld op zoek naar de verloren schat van Red Rackham, een voorvader van kapitein Haddock. Hoofdzakelijk is dit het verhaal van de albums Het Geheim van de Eenhoorn en De Schat van Scharlaken- Rachham. Ook de albums De krab met de Gulden Scharen en De Geheimzinnige Ster zouden zijn verwerkt in de productie.

Gisteren doken twee mooie nieuwe posters op, waarvan je hiernaast een kleine versie vindt. Bij AnimatieBlog zijn beide afbeeldingen in het groot te bekijken.

Tevens is zojuist de eerste teaser vrijgegeven, die onderaan dit bericht te bekijken is. Apple heeft de teaser in HD. De video duurt niet veel langer dan een minuut, maar geeft toch al een heel goed beeld op het resultaat van de motion-capturing die men heeft gebruikt om de digitale personages tot leven te wekken.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn zal vanaf 26 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. De hoofdrollen zijn voor Jamie Bell (Kuifje), Andy Serkis (Haddock), Simon Pegg en Nick Frost (Jansen en Janssen) en Daniel Craig (Red Rackhamm).

Update: er is ook een alternatieve versie van de trailer opgedoken met daarin wat andere beelden, ook deze video is onderaan te bekijken.



Volgende bericht Armie Hammer in Lone Ranger
Vorige bericht Twee Super 8 clips

Tags

Tag Poster Tag Teaser Tag The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (10)

Tomhamoen
dinsdag 17 mei 2011 om 12:47

Indrukwekkend.

Ramon
dinsdag 17 mei 2011 om 13:23

Het ziet er goed uit, maar de personages hebben nog wel de typische glazige blik...

TomMDP
dinsdag 17 mei 2011 om 19:58

om eenders welke lucas productie te quoten: "I have a bad feeling about this"

Tomhamoen
dinsdag 17 mei 2011 om 20:29

@TomMDP: Met het verschil dat dit geen Lucas-productie is gelukkig Glimlach. Maar ik begrijp je wel, al smaakt dit bij mij toch naar meer.

@Ramon: Zelfs na 20 keer kan ik de personages nog niet zó goed beoordelen. Wel heb ik een leuke verborgen grap ontdekt in het eerste shot van Jansen en Janssens.

TomMDP
dinsdag 17 mei 2011 om 21:04

@Deweb: de omgekeerde krant die ze vasthouden?

Je moet trouwens de trailer eens afspelen zonder geluid en in de plek de tv serie intro spelen, 100X beter

Hagar
dinsdag 17 mei 2011 om 21:35

Ik ben onder de indruk van alle shots waarin amper personages voorkomen. Erg mooi vormgegeven, hoewel je dat aan Spielberg wel kunt overlaten.
De personages zelf... Ik moet meer zien, ben er niet van overtuigd. Stilstaand vind ik het niet slecht, realisme met toch die kenmerkende stijl van Herge, maar bewegend is het allemaal net te vloeiend, denk ik. Maar ja, weinig materiaal om het te staven tot op heden. Ben wel heel benieuwd aan het worden naar deze film, wat nog weinig verfilmingen van Europese strips is gelukt.

Tomhamoen
woensdag 18 mei 2011 om 12:17

@TomMDP: Nee, kijk maar eens naar wat er tussen en onder hun ogen staat afgebeeld OP de krant Knipoog.

Margo
woensdag 18 mei 2011 om 12:31

Ik heb geloof ik alles van Kuifje gelezen (niet dat ik het me echt herinner ofzo), dus ik ben benieuwd!

Nohands
vrijdag 20 mei 2011 om 09:21

Ik vind het er schitterend uitzien, ben pas begonnen weer alle delen van de Kuifje tekenfilms te gaan bekijken. vroeger als kind ging je op woensdagmiddag of zaterdagmiddag snel naar huis om niks te missen van de tekenfilms, die duurde voor die tijd heel lang nog!! En uiteraard de stripboeken gelezen samen met mijn oudere broers!! ben benieuwd hoe deze film is, hij komt in 3d als het goed is toch?

Ramon
vrijdag 20 mei 2011 om 09:37

@Nohands: jep, hartstikke 3D Glimlach

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire