FilmCentrum

Registreren

Nog een Super 8 clip

woensdag 18 mei 2011 13:18 door Ramon van Dam - Bron

Super 8Vanaf 11 augustus kunnen we naar de bioscoop voor Super 8, de nieuwe film van J.J. Abrams waarin we enkele jonge vrienden uit een klein stadje in Ohio zullen volgen. De kinderen zijn getuige van een gruwelijke treinramp in de zomer van 1979, waarna ze al snel het idee krijgen dat het geen ongeluk was. Hun vermoedens worden bevestigd door een reeks van verdwijningen en onverklaarbare gebeurtenissen in de stad, en de waarheid blijkt erger te zijn dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

Gisteren bracht de studio al twee clips naar buiten, en ook vandaag zijn er weer nieuwe beelden online te bewonderen. De nieuwe clip is onderaan dit bericht te bekijken en laat ons zien wat er gebeurt na de treinramp.

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Kyle Chandler, Elle Fanning, Joel Courtney, Gabriel Basso, Noah Emmerich, Ron Eldard, Riley Griffiths, Ryan Lee en Zach Mills. Steven Spielberg treedt op als producent, en regisseur Abrams heeft al aangegeven dat de film een hommage wordt aan het klassieke werk van de invloedrijke filmmaker.

Volgende bericht Willy Wonka reünie
Vorige bericht Armie Hammer in Lone Ranger

Tags

Tag Clip Tag Super 8

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire