FilmCentrum

Registreren

Ook 3D trailer Transformers 3

zaterdag 21 mei 2011 18:11 door Ramon van Dam - Bron

Transformers 3Hoewel de eerste twee Transformers-films van Michael Bay niet konden rekenen op al te beste kritieken haalden beide delen toch bakken met geld binnen, waardoor de filmmaker al het groene licht kreeg voor een derde film nog voordat de sequel in de bioscoop verscheen.

De productie moet het stellen zonder de looks van Megan Fox, maar het duurde niet lang voordat de brunette werd vervangen door Victoria's Secret model Rosie Huntington-Whiteley. Verder is de rest van de cast gewoon weer terug, en de film zal volledig in 3D verschijnen.

In het nieuwe verhaal moet Sam Witwicky (Shia LaBeouf) wederom de Autobots helpen in hun strijd tegen de Decepticons, die deze keer parallel verloopt met een nieuwe wapenwedloop tussen Amerika en Rusland. Fans van de originele serie zullen blij zijn om te horen dat Shockwave ten tonele verschijnt als een nieuwe vijand, verder belooft het weer simpelweg een popcornfilm te worden boordevol actie.

Transformers: Dark of the Moon is in Nederland vanaf 30 juni 2011 te zien in de bioscoop, en net als eerder vandaag voor Green Lantern is er een speciale trailer verschenen voor de vechtende robots in 3D. Ook hier geldt weer dat we online niet kunnen genieten van de derde dimensie, maar door enkele nieuwe shots zal de trailer toch interessant zijn voor de fans.

Volgende bericht Cartoon: The Hangover Part II
Vorige bericht 3D trailer Green Lantern online

Tags

Tag 3D Tag Trailer Tag Transformers: Dark Of The Moon

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
zondag 22 mei 2011 om 11:42

Bij de vorige twee delen kwam ik al met hoofdpijn uit de bioscoop door de drukke beelden, kan je nagaan in 3D!!!!

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire