FilmCentrum

Registreren

Stan Lee cameo Amazing Spider-Man bekend

maandag 23 mei 2011 19:43 door Ramon van Dam

Stan LeeDe Amerikaanse stripauteur is binnen zijn vakgebied een levende legende, vooral dankzij het feit dat hij vrijwel alle bekende superhelden van Marvel heeft bedacht en grootgemaakt. De laatste jaren hebben vele van deze personages hun eigen films gekregen, en het is inmiddels traditie geworden om de 88-jarige man een klein rolletje te geven in deze verfilmingen.

Deze cameo's begonnen als kleine verschijningen, maar de afgelopen jaren werden zijn rollen beetje bij beetje steeds groter. Tijdens de Dallas Comic Con vroeg iemand uit het publiek afgelopen weekend hoe deze cameo's tot stand komen, waarop Lee op geheel eigen wijze antwoord gaf en direct verklapte hoe zijn optreden in The Amazing Spider-Man eruit zal komen te zien. Hij belooft in ieder geval dat het zijn grappigste optreden ooit zal zijn.

Het interview is op video vastgelegd en hieronder te bekijken. Vanaf 4 juli 2012 is de cameo van Stan Lee te bekijken in de bioscoop, op die datum gaat de nieuwe film over Spider-Man in Nederland namelijk in première.

Volgende bericht Real Steel poster online
Vorige bericht Cartoon: The Hangover Part II

Tags

Tag Cameo Tag Stan Lee Tag The Amazing Spider-Man

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Hagar
maandag 23 mei 2011 om 20:56

Ik hoop dat die vent nog eens een Oscar wint voor beste cameo of zo.... Hij verdient hem, alleen al vanwege zijn energie buiten de films om... Knipoog

Tomhamoen
maandag 23 mei 2011 om 21:18

@Hagar: Heeft 'ie daar niet ook al eens voor gepleit?

Zijn cameo in Thor was trouwens geniaal.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux