FilmCentrum

Registreren

Teaser All Stars 2: Old Stars

woensdag 25 mei 2011 19:07 door Tom Hamoen

All Stars 2: Old StarsIn 1997 verscheen de voetbalkomedie All Stars, over een voetbalclub bestaande uit jeugdvrienden die nog altijd elk weekend samen spelen bij Swift Boys. De film was een enorm succes en al snel kwam er vraag naar een vervolg. Het duurde een internationaal bekroonde tv-serie en een remake (met vervolg) uit België voordat dit tweede deel vorig jaar werd aangekondigd. Vandaag is de eerste teaser opgedoken, onderaan te bekijken.

In de film gaan we door waar we gebleven waren. De ploeggenoten zijn inmiddels ouder en wanneer één van de jongens onverwachts gaat trouwen besluiten de mannen een ouderwets “trainingskamp” op te zetten. Zoals te verwachten gaat dat gemakkelijk en tijdens hun tocht beginnen de heren zich af te vragen of het leven is wat ze wilden en of ze nu al “in de tweede helft zitten”.

All Stars 2: Old Stars zal vanaf 13 oktober te zien zijn in de bioscoop, de opnames gaan volgende week van start. De cast bestaat onder andere uit Cas Jansen, Thomas Acda, Danny de Munk, Peter Paul Muller, Daniel Boissevain, Kasper van Kooten en Raymi Sambo.

Volgende bericht Diverse Frankensteinfilms op komst
Vorige bericht Tv-spot The Smurfs te bekijken

Tags

Tag All Stars Tag All Stars 2: Old Stars Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
woensdag 25 mei 2011 om 23:15

Zie ik daar een 3D effectje? Blij

Mooie teaser, nostalgisch vooral.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire