FilmCentrum

Registreren

Wie regisseert Pirates 5?

donderdag 2 juni 2011 11:51 door Ramon van Dam - Bron

Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesSinds twee weken draait Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides in de bioscoop, en het vierde deel in de reeks heeft inmiddels al meer geld in het laatje gebracht dan de eerste film in totaal. Toch was dit succes niet eens nodig om het tot een vijfde deel te laten komen, want nog voordat deze film in première ging werd er alweer begonnen aan het volgende script.

De laatste film is geregisseerd door Rob Marshall en reeds in januari kreeg hij het aanbod om ook de volgende film te maken, maar tot op heden heeft de filmmaker nog geen nieuw contract getekend. Mede hierdoor zou het huis van de muis al druk op zoek zijn naar eventuele andere creatievelingen om het nieuwe avontuur van Jack Sparrow vorm te geven. Overigens gaat Marshall waarschijnlijk wel weer samenwerken met Depp bij een remake van The Thin Man.

Tim BurtonNaar het schijnt staat Tim Burton bovenaan het lijstje van Disney om Pirates 5 leiding te geven, eerder wees hij echter al een vergelijkbaar aanbod af voor de vierde film. De filmmaker heeft dankzij films als The Nightmare Before Christmas en Alice in Wonderland een goede relatie met de studio, maar zijn hechte vriendschap met Johnny Depp maakt dit vooral een redelijke optie.

Mocht Burton echter weer bedanken voor de klus, dan zouden de andere mogelijke kandidaten naar het schijnt Sam Raimi, Shawn Levy, Chris Weitz en Alfonso Cuaron zijn. Al deze regisseurs staan bekend om hun fantasievolle stijl, maar ze hebben ook allemaal al diverse projecten lopen die wellicht in de weg kunnen staan.

Het zou wel even kunnen duren voor we echt nieuws binnen krijgen over de regie van een vijfde film, maar wie zouden jullie graag achter de camera zien?

Volgende bericht Tv-spot Cowboys and Aliens
Vorige bericht De vliegende stunts in Transformers 3

Tags

Tag Pirates Of The Caribbean 5 Tag Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Nohands
donderdag 2 juni 2011 om 19:29

Tim Burton en Depp alweer bij elkaar, gaap word nu echt teveel van het goede......

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire