FilmCentrum

Registreren

Jim Carrey wil vervolgen op zijn grote hits

zaterdag 4 juni 2011 14:11 door Ramon van Dam - Bron

Dumb & DumberDe komiek Jim Carrey komt binnenkort met zijn nieuwste film Mr. Popper's Penguins naar de bioscoop, en tijdens een interview hierover met ComingSoon heeft de acteur een interessant nieuwtje naar buiten gebracht. Carrey zou namelijk bezig zijn met vervolgen op Dumb and Dumber en Bruce Almighty, twee van zijn grootste hits.

Interessant detail hierbij is dat deze komedies al ooit eens een vervolg kregen, maar in beide gevallen was dit zonder de medewerking van de Carrey zelf. De volgende quote lijkt echter aan te geven dat hij deze keer wel weer voor de camera te zien zal zijn:

Jim Carrey
We're talking about maybe returning to some old characters that everyone has been asking about... There's 'Bruce Almighty' and we're talking about maybe another 'Dumb and Dumber.'"

Wat denken jullie, is het verstandig om terug te keren naar deze hits?

Het aankomende Mr. Popper's Penguins is een bewerking van het bekende kinderboek uit 1938, en het geheel is geregisseerd door Mark Waters. Ook deze keer erft meneer Popper een aantal pinguïns van zijn vader, waardoor zijn leven op zijn kop wordt gezet. Na vele rare situaties zal hij uiteraard een paar wijze lessen leren, maar niet voordat de bezoekers (hopelijk) dubbel hebben gelegen van het lachen. De film draait vanaf 11 augustus in de bioscoop.

Volgende bericht Cartoon: Source Code
Vorige bericht Transformers in clip Linkin Park

Tags

Tag Bruce Almighty Tag Dumb And Dumber Tag Jim Carrey Tag Mr. Popper's Penguins

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire