FilmCentrum

Registreren

Terminator krijgt mogelijk reboot

maandag 6 juni 2011 15:42 door Ramon van Dam - Bron

The TerminatorDe laatste tijd was er nogal wat gedoe rondom de rechten rondom de Terminator-franchise, maar afgelopen maand wist producente Megan Ellison uiteindelijk in Cannes de rechten binnen te slepen. Uiteraard is dit voer voor een nieuwe geruchtenstroom, en enkele dagen terug bracht Hollywood Insider enkele mogelijkheden naar buiten.

Volgens de website zou de dochter van miljonair Larry Ellison van plan zijn om de franchise een reboot te geven, vergelijkbaar met die van Star Trek. Het idee zou zijn om een groot deel van de personages te behouden, maar met een hoofdzakelijk nieuwe cast.

De kans dat Schwarzenegger terug zal keren is al gedaald nadat hij onlangs opbiechtte een buitenechtelijk kind te hebben, ondanks zijn toezegging eerder dit jaar. Zijn pr-manager heeft inmiddels aangegeven dat zijn filmprojecten nu geen prioriteit hebben.

Er is nog geen grote studio verbonden aan het project, maar Universal Pictures zou naar verluid de grootste interesse hebben. Zeer waarschijnlijk krijgt Justin Lin (Fast Five) de kans om de nieuwe film te regisseren, en in de wandelgangen komt de naam van Paul Walker vaak voorbij als de nieuwe Kyle Reese.

Uiteraard moeten al deze geruchten met wat flinke korrels zout worden genomen, maar het kan geen kwaad om alvast te speculeren over de toekomst van de franchise. Wat er daadwerkelijk gaat gebeuren horen we hopelijk snel.

Volgende bericht Human Centipede II geband in Engeland
Vorige bericht Harry Potter 7.2 clip te bekijken

Tags

Tag Reboot Tag Terminator 5 Tag The Terminator

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

Tomhamoen
zondag 12 juni 2011 om 13:09

Misschien is het onderhand wel gewoon "I'll never be back".

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire