FilmCentrum

Registreren

Indiana Jones 5 'niet ver weg'

woensdag 8 juni 2011 13:54 door Ramon van Dam - Bron

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal SkullNa jaren van afwezigheid keerde Harrison Ford enkele jaren geleden weer terug als de avonturier Indiana Jones in The Kingdom of the Crystal Skull. De reacties waren op zijn zachtst gezegd wisselend te noemen, maar sinds de release van die film speculeert men voluit over een eventuele vijfde film.

Een toevoeging aan de reeks die in de vorige film geïntroduceerd werd is Shia LaBeouf als Indy's zoon Mutt. Tijdens een interview met MTV liet de acteur zich ontvallen dat een nieuw deel niet ver weg zou zijn, al is zijn redenatie misschien niet helemaal waterdicht. LaBeouf baseert zijn statement namelijk vooral op het feit dat Harrison Ford volgens hem weer regelmatig in de sportschool te vinden is.

Shia Labeouf
I talked to Harrison. He said he’s staying in the gym. He said that he’s heard no word, but he does know that George is out there looking for a MacGuffin. But he said to me he’s staying in the gym, so that means it’s not so far off.

Zo te horen is George Lucas dus nog slechts in een heel vroeg stadium van het schrijven van een scenario, maar Shia lijkt er vertrouwen in te hebben dat we in de nabije toekomst weer naar de bioscoop kunnen voor een nieuw avontuur van Indy.

Volgende bericht Special content trailer Harry Potter 7.2
Vorige bericht Cartoon: Terminator 5 - versie 2

Tags

Tag Indiana Jones 5 Tag Shia LaBeouf

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

TomMDP
woensdag 8 juni 2011 om 14:14

excalibur, speer van longinus, de hoorn van roeland...
3 mogelijke voorwerpen waar duidelijk een militaire kracht achter kan zitten voor een race tussen de amerikanen en de russen (en om verder de B-films die over overheidsparanoïde en de koude oorlog op verder te bouwen)

TomMDP
woensdag 8 juni 2011 om 14:45

kom, heeft er iemand die zijn e-mail adres? dan mail ik het hem Glimlach

Ramon
woensdag 8 juni 2011 om 14:48

george@worship.me?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

Vox Lux