FilmCentrum

Registreren

Green Lantern en Captain America clips

woensdag 8 juni 2011 21:26 door Ramon van Dam - Bron

Green LanternSuperheldenfilms behoren tot de grootste hypes binnen de filmwereld van de laatste tijd, en de komende jaren zullen er nog veel meer bijkomen. Ook deze zomer staan er diverse van deze verfilmingen op stapel, waaronder Captain America en Green Lantern. Van beide films zijn vandaag nieuwe clips opgedoken, onderaan dit bericht te bekijken.

Captain America: The First Avenger staat gepland voor een Nederlandse release op 28 juli 2011 en wordt geregisseerd door Joe Johnston. Naast Chris Evans in de hoofdol zullen we Hugo Weaving zien als Red Skull, Sebastian Stan als Bucky Barnes, Hayley Atwell als Peggy Carter, Toby Jones als Arnim Zola, Samuel L. Jackson as Nick Fury en Dominic Cooper als Howard Stark.

Ryan Reynolds is in Green Lantern te zien als Hal Jordan, een jongeman die gerekruteerd wordt door het Green Lantern Corps om mee te vechten tegen de Parallax om zo het universum te beschermen. De film gaat op 4 augustus 2011 bij ons in première.Volgende bericht Cartoon: Terminator 5 - versie 3
Vorige bericht Ongecensureerde Dragon Tattoo poster

Tags

Tag Captain America: The First Avenger Tag Clip Tag Green Lantern

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
donderdag 9 juni 2011 om 20:42

Van beide films heb ik geen hele hoge verwachtingen, en toch wil ik ze zien. En op zich..wat hier word vertoond maakt wel dat ik er zin in krijg.

Ramon
donderdag 9 juni 2011 om 20:54

Dat fragment van Green Lantern ziet er echt belachelijk uit... Wow, wat een tegenvallende ideeën daarin...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum

The Lion King