FilmCentrum

Registreren

Nieuwe start Beverly Hills Cop 4

maandag 19 oktober 2009 15:10 door Ramon van Dam - Bron

Eddie MurphyBeverly Hills Cop was in de jaren '80 een enorme hit en de vervolgen bleven dan ook niet uit. Hoewel deel 2 en 3 niet zo goed ontvangen werden als het origineel, wordt er al een tijdje gewerkt aan een nieuw deel in de filmserie met Eddie Murphy in de hoofdrol.

In het script van Brandt en Haas zouden naast Murphy ook Judge Reinhold en John Ashton terugkeren, maar nu blijkt hun bijdrage toch op losse schroeven te staan. Er is namelijk een nieuwe scriptschrijver aangesteld die weer vanaf nul moet beginnen, en het is nog niet duidelijk welke richting er nu opgegaan wordt.

De enige zekerheden lijken vooralsnog dat Eddie Murphy de hoofdrol op zich neemt en dat de film geregisseerd wordt door Brett Ratner (Rush Hour). Als alles goed gaat is de film in 2012 in de bioscoop te zien.

Volgende bericht Vervolg What Women Want op komst
Vorige bericht Eerste foto The A-Team

Tags

Tag Beverly Hills Cop 4 Tag Brett Ratner Tag Eddie Murphy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
maandag 19 oktober 2009 om 15:36

Als dit flopt, dan is Murphy's carriere waarschijnlijk definitief voorbij. En ergens geloof ik dat ik daar niet rouwig om zou zijn.

Ramon
maandag 19 oktober 2009 om 16:05

Inderdaad, na alle véél te flauwe komedies van de laatste jaren heeft hij weer een hit nodig. Het enige leuke dat hij gedaan heeft is Donkey inspreken...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire