FilmCentrum

Registreren

Jamie Foxx in Django Unchained?

dinsdag 14 juni 2011 21:15 door Ramon van Dam - Bron

Jamie FoxxAls Quentin Tarantino weer eens bezig is aan een nieuw project, dan kan je je opmaken voor een hele sloot aan castingnieuwtjes en geruchten. De filmmaker maakte er geen geheim van dat hij dolgraag Will Smith in de hoofdrol wilde casten voor Django Unchained, maar eind vorige week werd duidelijk dat dat zeer waarschijnlijk niet door zal gaan.

Volgens de laatste berichten zal Jamie Foxx zijn plek gaan innemen als de hoofdrolspeler uit de titel. Andere kandidaten die eerder werden genoemd zijn Idris Elba en Chris Tucker, maar volgens Showbiz 411 is het al zo goed als zeker dat de Oscarwinnaar (Ray) de voorkeur heeft gekregen.

Bovendien zou inmiddels bevestigd zijn dat Leonardo DiCaprio is vastgelegd voor de rol van de slechterik van het verhaal, al is daar nog steeds geen officiële bron voor de vinden. Ook hier geldt echter dat Tarantino hem vanaf het begin al graag heeft willen casten.

Vooralsnog weten we enkel zeker dat Christoph Waltz en Samuel L. Jackson voor de film weer zullen samenwerken met de regisseur, en dat de film is gebaseerd op de western Django uit 1966. De nieuwe film zal gaan over een bevrijde slaaf die het samen met een andere premiejager (Waltz) op gaat nemen tegen plantage-eigenaar Calvin Candie (DiCaprio) om zo zijn vrouw te redden.

Samuel L. Jackson zal te zien zijn als Stephen, het hoofd van de slaven van Candie en tevens diens vertrouweling. Het is nog niet bekend wanneer de opnames van start zullen gaan en wanneer de film moet verschijnen.

Volgende bericht Regels Oscar Beste Film aangepast
Vorige bericht Cars 2 spot parodieert tv-programma's

Tags

Tag Django Unchained Tag Jamie Foxx Tag Leonardo DiCaprio

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum