FilmCentrum

Registreren

Teaserposter John Carter

woensdag 15 juni 2011 19:57 door Ramon van Dam - Bron

Men probeert al vele jaren om een verfilming van de sciencefictionreeks John Carter of Mars (of A Princess of Mars) van Edgar Rice Burroughs van de grond te krijgen, maar telkens weer kreeg men het maar niet voor elkaar om uiteindelijk de film te maken. Toch kunnen de fans nu hoopvol wachten, want over iets minder dan een jaar zal Andrew Stanton (Finding Nemo, Wall-E) als alles goed gaat dan toch een versie naar het witte doek brengen.

De daadwerkelijke opnames zijn zelfs een tijdje geleden al afgerond, maar omdat een enorm gedeelte van het eindresultaat digitaal gecreëerd moet worden met behulp van motion capturing heeft men daar veel tijd voor uitgetrokken. In Amerika moet de film op 9 maart 2012 in première gaan en vermoedelijk krijgen wij hem dan ook te zien, al is dat nog niet officieel aangekondigd.

In de film zullen we Taylor Kitsch zien als een veteraan van de Amerikaanse Burgeroorlog die naar Mars moet reizen om te helpen bij het redden van de rode planeet. Andere rollen zijn er voor Willem Dafoe, Mark Strong, Thomas Hayden Church, Samantha Morton en Bryan Cranston.

Onlangs werd de titel nog verkort van John Carter of Mars naar simpelweg John Carter, maar opvallend genoeg is de afkorting van de langere titel ("JCM") wel terug te vinden op de teaserposter die vandaag is opgedoken. De afbeelding, die ons meteen de allereerste blik op de film geeft, is hieronder te bekijken.

Teaserposter John Carter (of Mars)

Volgende bericht Logo's en posters op Licensing Expo
Vorige bericht Conan tv-spot te bekijken

Tags

Tag John Carter Tag Poster Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire