FilmCentrum

Registreren

Snow White concept art

zondag 19 juni 2011 12:32 door Ramon van Dam - Bron

Het klassieke verhaal over Snow White, bij ons bekend als Sneeuwwitje, is één van de allerbekendste sprookjes. Dat komt niet in de laatste plaats door de klassieke tekenfilm van Disney uit 1937, maar verschillende productiemaatschappijen zijn op dit moment bezig met nieuwe verfilmingen die het verhaal allemaal op een andere manier zullen behandelen.

Eén van deze nieuwe projecten is een productie die vooralsnog onder de werktitel Snow White wordt gemaakt, waarbij Tarsem Singh verantwoordelijk is voor de regie. De Indiase filmmaker staat vooral bekend om zijn fantasierijke locaties, wat goed te zien is in zijn eerdere films The Cell en The Fall. Op dit moment is hij nog bezig met Immortals, een mythologische film in de stijl van Clash of the Titans.

Om te vieren dat de opnames van start zijn gegaan heeft Relativity Media de eerste stukken concept art vrijgegeven, waarvan je onderaan dit bericht een uitsnede ziet. De afbeelding geeft al een goede indruk van de visuele stijl waar Tarsem deze keer naar op zoek gaat. Bij ComingSoon vind je het geheel op groter formaat.

Phil Collins' dochter Lily zal te zien zijn als het meisje met het haar zo zwart als ebbenhout, terwijl Julia Roberts de slechte koningin zal vertolken. De mannelijke hoofdrollen worden verzorgd door Armie Hammer (Social Network) en Nathan Lane (The Birdcage).

Zoals de tagline in het stukje concept art laat zien krijgt deze verfilming een vleugje komedie mee. In Amerika zal de film vanaf 29 juni 2012 te zien zijn, maar het is nog onbekend wanneer de vooralsnog titelloze film naar Nederland komt. Waarschijnlijk zal dit niet veel later worden, aangezien Snow White and the Huntsman in december van datzelfde jaar zal uitkomen en men die verfilming zeker voor zal willen zijn.

Snow White concept art

Volgende bericht Cartoon: Bad Teacher
Vorige bericht Cowboys & Aliens featurette

Tags

Tag Concept Art Tag Snow White

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire