FilmCentrum

Registreren

Wie ben jij in Winnie the Pooh?

zaterdag 25 juni 2011 17:36 door Ramon van Dam - Bron

Winnie the PoohDe nieuwe avonturen van Winnie the Pooh kan je bij ons al sinds 20 april in de bioscoop bekijken, maar in Noord-Amerika moet de film nog altijd in première gaan. De Amerikanen zijn vanaf 15 juli aan de beurt, en om dit te vieren heeft Walt Disney Studios een leuke quiz online gezet.

Door enkele vragen te beantwoorden krijg je uiteindelijk te horen op welk personage je het meeste lijkt, inclusief een begeleidende video met beelden uit de film. Onderaan dit bericht zie je bijvoorbeeld de het filmpje dat hoort bij Rabbit (Konijn). De quiz kan je hier zelf invullen. Welk personage hoort bij jou?

In de film zien wij de eigenaardige, charmante, maar vooral lieve Winnie de Poeh samen met zijn vriendjes Teigetje, Konijn, Knorretje, Kanga, Roe en natuurlijk Iejoor, die wederom zijn staart kwijt is. "Een staart is er of is er niet," zegt Poeh. "En die van jou... die is er niet". Uil stuurt de hele bende er op uit om Janneman Robinson te redden van een niet bestaande boef, het wordt uiteindelijk een hele drukke dag voor de beer die alleen maar wat honing wilde halen. De vijf geschreven verhalen door A.A. Milne die eerder door Disney zijn gemaakt in de klassieke handgetekende stijl, zijn de inspiratie voor deze film.

Volgende bericht Cowboys & Aliens trailer #3
Vorige bericht Apollo 18 trailer #2 online

Tags

Tag Quiz Tag Winnie The Pooh

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire