FilmCentrum

Registreren

Wat is Jupiter Rising van de Wachowski's?

dinsdag 28 juni 2011 10:20 door Ramon van Dam - Bron

De Wachowski'sDe Wachowski's zijn natuurlijk het bekendst van The Matrix en de twee vervolgen, en zoals we vorige week al konden melden zijn ze bezig met veel nieuwe projecten. Zo staan in ieder geval moderne versie van Robin Hood, Cobalt Neural 9 en Cloud Atlas op de planning, maar blijft het daarbij?

Volgens Twitch werkt het duo momenteel hard aan Jupiter Rising, een titel die we nog nergens eerder gehoord hebben. De opnames van Cloud Atlas zullen later dit jaar al plaatsvinden in en rond Berlijn, dus waarom zouden ze nu aan iets anders werken?

De bronnen van Twitch zijn doorgaans erg betrouwbaar, en een mogelijkheid zou kunnen zijn dat het hier om de werktitel gaat van diezelfde film. Vaak worden grote films geschoten onder een alternatieve naam om het zo geheim mogelijk te houden, maar de titel Cloud Atlas geeft nu eigenlijk al niet zoveel weg.

Volgens de bron zou Warner Brothers er vertrouwen in hebben dat dit project Andy en Lana Wachowski weer helemaal naar de top kan brengen, zodat ze weer de status krijgen die ze vlak na The Matrix hadden.

Volgende bericht Titel vervolg 300 en mogelijke regisseurs
Vorige bericht Immortals trailer #2 online

Tags

Tag Cloud Atlas Tag Jupiter Rising Tag Wachowski's

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire