FilmCentrum

Registreren

Three Musketeers trailer

donderdag 30 juni 2011 10:22 door Ramon van Dam - Bron

The Three MusketeersHet is alweer 13 jaar geleden dat er voor het laatst een film over The Three Musketeers is verschenen, destijds in de vorm van The Man in the Iron Mask, maar op dit moment zijn er meerdere projecten opgestart die de personages van Alexandre Dumas naar het witte doek moeten brengen. Paul W.S. Anderson lijkt vooralsnog de eerste te zijn die een film gaat afleveren, aangezien The Three Musketeers vanaf 13 oktober in de bioscoop zal draaien.

In de film zien we hoe de heethoofdige D'Artagnan (Logan Lerman) zijn krachten bundelt met drie vrije musketiers (Matthew MacFadyen, Luke Evans en Ray Stevenson). Samen moeten ze de slechte kardinaal Richelieu (Christoph Waltz) stoppen en het opnemen tegen de Duke of Buckingham (Orlando Bloom) en de verraderlijke Milady de Winter (Milla Jovovich).

De film is direct opgenomen in 3D, waardoor het effect niet pas met de nabewerking toegevoegd hoeft te worden. Na een aardig aantal foto's en een teaser is nu dan ook de eerste, officiële trailer vrijgegeven voor de film, hieronder te bekijken.

Volgende bericht Disney verfilmt weer attractie
Vorige bericht Prometheus binnen de Alien-franchise

Tags

Tag The Three Musketeers Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum