FilmCentrum

Registreren

Thor 2 bevestigd voor zomer 2013

vrijdag 1 juli 2011 10:39 door Ramon van Dam - Bron

ThorPakweg twee maanden geleden bracht Disney de superheldenfilm Thor uit, één van de personages die ook in The Avengers zijn opwachting zal maken. Met het enorme financiële succes van de huidige film begon men echter al druk te speculeren over een tweede eigen film voor de Noorse god, en Walt Disney Pictures heeft nu eindelijk bevestigd dat dit vervolg gemaakt zal worden.

In Amerika zal Thor 2 vanaf 26 juli 2013 te zien zijn in de bioscoop, terwijl Marvel eerder die zomer ook nog Iron Man 3 wil uitbrengen. Chris Hemsworth keert in ieder geval terug als de titelheld, en ook Natalie Portman heeft een contract voor een vervolg getekend. Men zal wel op zoek moeten naar een nieuwe regisseur, aangezien Kenneth Branagh deze taak deze keer niet op zich zal nemen.

In de eerste film zien we de spierbundel Chris Hemsworth als Thor, een krachtige en arrogante krijger die met zijn roekeloze acties een eeuwenoude oorlog opnieuw aanwakkert. Zijn vader Odin (Anthony Hopkins) stuurt hem hierom naar de Aarde om tussen de mensen te leven, maar al snel moet hij al zijn krachten aanwenden om de wereld te beschermen tegen de meest duistere tegenstanders.

Volgende bericht Synopsis Prometheus bekend
Vorige bericht Disney verfilmt weer attractie

Tags

Tag Thor 2

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire