FilmCentrum

Registreren

Transformers 3 recyclet The Island

zaterdag 2 juli 2011 15:08 door Ramon van Dam

Transformers: Dark of the MoonAfgelopen donderdag ging Transformers: Dark of the Moon in première, het derde deel in de franchise over de vechtende robots uit de titel. Hoewel de kritieken nog altijd niet om naar huis over te schrijven zijn heeft de film al flink wat geld opgebracht, wat de kans weer groter maakt op een volgende film.

Regisseur Michael Bay staat erom bekend dat hij altijd dezelfde elementen in zijn actiefilms gebruikt; mooie vrouwen, veel explosies en duizelingwekkende bewegingen van de camera. Op YouTube is er nu echter een filmpje opgedoken dat laat zien dat hij het vasthouden aan zijn stijl wel erg serieus neemt, hij blijkt namelijk enkele delen uit The Island hergebruikt te hebben.

Het filmpje, dat onderaan te bekijken is, laat tegelijkertijd enkele scènes zien uit beide films waardoor het recyclen duidelijk zichtbaar is. Dit fenomeen is echter niet zo verrassend als je wellicht zal denken; filmmakers doen dit regelmatig om zo de kosten te drukken. Toch wordt dit doorgaans meer gedaan voor achtergronden en niet direct voor dit soort actiescènes.

Volgende bericht Snow White and the Huntsman wordt trilogie
Vorige bericht Eerste beelden Heineken Ontvoering

Tags

Tag Michael Bay Tag The Island Tag Transformers: Dark Of The Moon

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire