FilmCentrum

Registreren

Meer Shrek 4 info

vrijdag 27 november 2009 14:41 door Ramon van Dam - Bron

Shrek forever afterNa 3 financieel gezien uiterst geslaagde delen zou je zeggen dat Dreamworks voorlopig niet stopt met het uitmelken van de Shrek-reeks. Toch is er nu bevestigd dat het vierde deel, Shrek Forever After, voorlopig de laatste film zal zijn met het groene monster in de hoofdrol. Er komt in 2012 nog wel een spin-off van Puss in Boots, maar de hoofdreeks zal volgens de studio na het komende deel ten einde komen.

In de nieuwe film kan Shrek zichzelf niet echt meer uitleven als monster, en hij besluit een pact te sluiten met Rumpelstiltskin (hier bekend als Repelsteeltje). Uiteraard loopt dit niet goed af en de ogre moet toezien hoe Far Far Away zou zijn als hij er nooit was geweest. Overigens zijn ook de geruchten dat Paul McCartney de slechterik zou spelen de kop ingedrukt, wel zullen komieken Kathy Griffin en Kristin Schaal een stem inspreken.

De eerste echte trailer voor Shrek Forever After zal te zien zijn voor de film Avatar op 17 december. De film komt in 3D naar de bioscoop en staat voor Nederland op 8 juli 2010 gepland. Hieronder zie je het eerste plaatje van slechterik Rumpelstiltskin.

Shrek Forever After: Rumpelstiltskin

Volgende bericht Eerste blik op Harry Potter 7
Vorige bericht 2 nieuwe IMAX-zalen bij Pathé

Tags

Tag Dreamworks Tag Puss In Boots Tag Shrek Forever After

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

AWARDS [Awards] Dune
OSCARS [Oscars] Judas and the Black Messiah
OSCARS [Oscars] Nomadland
OSCARS [Oscars] Minari

Updates

Reacties

Forum