FilmCentrum

Registreren

Setfoto's World War Z tonen zombies

maandag 4 juli 2011 11:01 door Ramon van Dam - Bron

Iets meer dan een jaar geleden konden we je al vertellen dat de zombiefilm World War Z definitief naar het witte doek zal komen, na jaren van problemen met het opzetten van de enorme productie. Inmiddels is men al druk bezig met de opnames, en enkele setfoto's van gisteren geven ons een eerste blik op de zombies.

Onderaan dit bericht zie je twee van deze foto's, bij The Daily Mail vind je de rest. De foto's zijn genomen op de set in Malta, maar in de film zal het uiteindelijk Israël moeten voorstellen, het enige land dat in het boek zijn grenzen sluit om de epidemie tegen te houden.

Tussen de mensenmassa's op de afbeeldingen vinden we ook Brad Pitt terug, die in 2007 de rechten op het boek kocht en er hard voor gevochten heeft om de film naar het grote scherm te krijgen. Hij zal de auteur van het oorspronkelijke boek spelen, die zijn verhaal dan ook heeft geschreven alsof hij de oorlog tussen de zombies en de mensen zelf heeft meegemaakt.

Naast Pitt zullen we onder andere Mireille Enos, Anthony Mackie, James Badge Dale en Julia Levy-Boeken te zien krijgen, terwijl Marc Forster (Monster's Ball, Finding Neverland, Quantum of Solace) het geheel regisseert. Voorlopig staat de film gepland voor een Nederlandse première op 3 januari 2013.

Volgende bericht Cartoon: Indiana Jones
Vorige bericht Derde clip Harry Potter 7.2

Tags

Tag World War Z

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire