FilmCentrum

Registreren

Artistieke Tyrannosaur poster

maandag 4 juli 2011 14:48 door Ramon van Dam - Bron

Begin volgend jaar zal Tyrannosaur bij ons in de bioscoop draaien, het regiedebuut van Paddy Considine die als acteur zijn sporen al verdiend heeft. Ondanks de titel zullen we in deze film geen hordes computergeanimeerde dinosauriërs zien, hoewel de prachtige poster die vandaag is vrijgegeven dit ook niet direct duidelijk maakt.

De afbeelding is onderaan dit bericht te bekijken, het gaat om een grauwe afbeelding van een man bovenop het skelet van de dinosaurus uit de titel. Naar alle waarschijnlijkheid is de poster ontworpen door Dan McCarthy, aangezien hij eerder een vrijwel identieke afbeelding ontwierp.

In tegenstelling tot wat je kan afleiden uit de titel en poster hebben we hier te maken met een donker drama, waarin Peter Mullan, Olivia Colman en Eddie Marsan de hoofdrollen spelen. We zullen te zien krijgen hoe een alcoholist een vriendschap opbouwt met een vrouw, waarna haar jaloerse echtgenoot het gevoel krijgt dat de andere man een bedreiging vormt.

De film kreeg uiterst lovende kritieken op het filmfestival van Sundance, en bij ons in Nederland gaat de film op 12 januari 2012 in première.

Tyrannosaur

Volgende bericht Pirates of the Caribbean 4 levert 1 miljard op
Vorige bericht Cartoon: Indiana Jones

Tags

Tag Poster Tag Tyrannosaur

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (1)

GrayFox
maandag 4 juli 2011 om 16:04

Mooie poster, nog nooit gehoord van deze film. Misschien wel de moeite waard...

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire