FilmCentrum

Registreren

Pirates of the Caribbean 4 levert 1 miljard op

maandag 4 juli 2011 15:28 door Ramon van Dam - Bron

Pirates of the Caribbean: On Stranger TidesDat Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides veel geld op zou leveren stond van tevoren al vast, maar het was nog maar even de vraag in welke precieze aantallen men weer massaal naar de bioscopen zou gaan voor de avonturen van Jack Sparrow. Het publiek heeft inmiddels gesproken, en het resultaat is tot nu toe een massa-opbrengst van ruim één miljard dollar.

De magische grens werd het afgelopen weekend doorbroken, de film leverde in Amerika tot nu toe bijna 234 miljoen dollar op en zo'n 774 miljoen in het buitenland. Met een geschat budget van ongeveer 200 miljoen dollar lijkt dit financiële succes een vijfde film onvermijdelijk te maken.

Het vierde deel in de reeks is nu de achtste film ooit die de grens van één miljard heeft weten te doorbreken. Opvallend genoeg is Johnny Depp drie keer terug te vinden in die lijst, ook Pirates of the Caribbean: Dean Man's Chest en Alice in Wonderland waren enorme kaskrakers aan de kassa's.

Van een vijfde film weten we tot nu toe enkel zeker dat men al bezig is met een script, en vorige maand hebben we de mogelijke kandidaten voor de regie al voor je op een rijtje gezet.

Volgende bericht De films van Michel Gondry
Vorige bericht Artistieke Tyrannosaur poster

Tags

Tag Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire