FilmCentrum

Registreren

Final Destination 5 poster

dinsdag 5 juli 2011 11:34 door Ramon van Dam - Bron

Er zijn van die reeksen waarover de meningen flink verdeeld zijn, en The Final Destination valt daar zeker onder. Velen vinden dat de films per deel minder en minder zijn geworden, maar er is ook een grote schare fans die het allemaal prachtig vindt.

Voor die laatste groep zal het waarschijnlijk dan ook geen nieuws zijn dat er een vijfde deel aan zit te komen met de originele titel Final Destination 5. Net zoals alle voorgaande delen zal ook deze film openen met een grote ramp die enkele jongeren per ongeluk overleven. Deze keer zal een hangbrug voor dood en verderf zorgen, en de hoofdrollen zijn voor Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher en Arlen Escarpeta.

Deze openingsscène is goed vertegenwoordigd op de internationale poster voor de film die vandaag is vrijgegeven, het gezicht van de dood is letterlijk terug te vinden op de brug. Hieronder kan je de afbeelding bekijken, en onder de poster staat nogmaals de trailer voor de film. Final Destination 5 draait vanaf 25 augustus in de bioscoop.

Final Destination 5


Volgende bericht Andere naam Captain America in 3 landen
Vorige bericht De films van Michel Gondry

Tags

Tag Final Destination 5 Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire