FilmCentrum

Registreren

Britse Arrietty trailer

dinsdag 5 juli 2011 16:43 door Ramon van Dam - Bron

ArriettyVanaf morgen draait Arrietty bij ons in de bioscoop, de nieuwste tekenfilm van Studio Ghibli die ook wel bekend staat als The Borrower Arrietty. De film vormt het regiedebuut voor Hiromasa Yonebayashi, en het script werd onder andere geschreven door de legendarische Hayao Miyazaki.

Het verhaal is gebaseerd op het kinderboek The Borrowers van Mary Nortons en gaat over een minuscuul volkje dat af en toe stiekem wat spullen van de mensen "leent". We volgen met name de 14-jarige Arrietty Clock, die op een gegeven moment ontdekt wordt door een jongetje en een belangrijke vriendschap met hem opbouwt.

In Japan kreeg de film al lovende kritieken en langzaam maar zeker wordt hij ook op andere plekken wereldwijd uitgebracht. In Nederland zijn we dus morgen al aan de beurt, maar in Engeland moet men nog wachten tot augustus en in Amerika zelfs tot februari volgend jaar. Zoals wel vaker het geval is worden er twee Engelstalige versies van de tekenfilm gemaakt, en van de Britse dub is nu een trailer opgedoken.

Het voorproefje is onderaan te bekijken en bevat onder andere de stemmen van Saoirse Ronan, Olivia Coleman, Tom Holland en Mark Strong. Voor de Amerikaanse versie zullen Bridgit Mendler, Will Arnett, Amy Poehler en Carol Burnett hun stemmen lenen.

Volgende bericht Britse Conan trailer en foto's
Vorige bericht Bioscoop top 10 week 27

Tags

Tag Arrietty Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Log in via Facebook Log in via Facebook Direct registreren

OSCARS [Oscars] Get Out
OSCARS [Oscars] Lady Bird
BIOSCOOP [Bioscoop] Phantom Thread
OSCARS [Oscars] The Post

Updates

Reacties

Forum

Avengers: Infinity War