FilmCentrum

Registreren

4 Harry Potter posters

donderdag 7 juli 2011 12:08 door Ramon van Dam - Bron

Nog even wachten en dan is het toch echt zover, vanaf 14 juli zal de allerlaatste film over Harry Potter in de bioscoop draaien. Je zou verwachten dat de film nauwelijks promotie nodig heeft, maar toch brengt Warner Bros. de ene na de andere poster uit. Ook nu zijn er weer vier nieuwe promotionele afbeeldingen vrijgegeven, wat vermoedelijk de laatste reeks aan posters zal zijn totdat de film uitkomt.

Op de posters is de titel van de film zelf niet eens terug te vinden, er wordt enkel groot aangegeven dat het nu allemaal toch echt ten einde komt. Bekijk de posters onderaan dit bericht, bij /Film staan ze wat groter.

In Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II barst de strijd pas echt los tussen de goede en kwade krachten binnen de tovenaarswereld. Niemand is nog veilig en niets is meer wat het ooit was. Harry Potter komt steeds dichterbij de allesbeslissende confrontatie met de Heer van het Duister en zal als Uitverkorene misschien wel het ultieme offer moeten brengen.

De regie is net als bij de vorige drie films in handen van David Yates, en onder de imposante cast bevinden zich onder andere Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Tom Felton, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Jason Isaacs, Alan Rickman, David Thewlis, Julie Walters, Bonnie Wright en Kelly Macdonald.

Volgende bericht Interview met Spielberg, Cameron en Abrams
Vorige bericht Foto Christian Bale in 13 Women of Nanjing

Tags

Tag Harry Potter And The Deathly Hallows: Part II Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire