FilmCentrum

Registreren

Eerste foto Dori, Nori en Ori in The Hobbit

donderdag 7 juli 2011 15:33 door Ramon van Dam - Bron

De opnames voor de twee films rondom The Hobbit zijn na jaren van problemen eindelijk in volle gang, en na de eerste officiële foto's van enkele weken geleden is er nu een nieuwe afbeelding vrijgegeven met een eerste blik op de dwergen Dori, Nori en Ori. De foto is onderaan dit bericht te bekijken.

Volgens MGM en New Line kunnen de drie broers (ze delen dezelfde moeder) niet meer verschillend van elkaar zijn. Dori, de oudste, is voornamelijk bezig te voorkomen dat de jonge Ori bijvoorbeeld verkouden raakt of gedood wordt door Wargs of Goblins. Niemand weet echt zeker waar Nori zich mee bezig houdt, behalve dat het altijd schimmig en waarschijnlijk illegaal is. Dori, Nori en Ori zijn ontzettend trouw tegenover elkaar, en hoewel ze constant kibbelen is degene die één van de broers kwaad doet nog niet jarig. De dwergen worden gespeeld door Mark Hadlow, Adam Brown en Jed Brophy.

Het boek van Tolkien wordt in twee delen naar de bioscoop gebracht als The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: There and Back Again. De eerste film draait vanaf 13 december 2012 in de bioscoop, terwijl de afsluiter op 12 december 2013 in première gaat.

Nori, Dori en Ori in The Hobbit

Volgende bericht Teaser The Iron Lady met Meryl Streep
Vorige bericht Interview met Spielberg, Cameron en Abrams

Tags

Tag Foto Tag The Hobbit Tag The Hobbit: An Unexpected Journey

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire