FilmCentrum

Registreren

Eerste Kuifje trailer online

maandag 11 juli 2011 15:09 door Ramon van Dam - Bron

The Adventures of Tintin: The Secret of the UnicornNa heel wat jaren van plannen, schrijven, opnemen en nog een hele tijd afwerken komt dit najaar de eerste Kuifje-verfilming van Steven Spielberg in de bioscopen. In de film gaat de titelheld op zoek naar de verloren schat van Red Rackham, een voorvader van kapitein Haddock. Hoofdzakelijk is dit het verhaal van de albums Het Geheim van de Eenhoorn en De Schat van Scharlaken Rackham, maar ook de albums De krab met de Gulden Scharen en De Geheimzinnige Ster zouden zijn verwerkt in de productie.

Twee maanden terug verscheen er al een teaser, maar nu is ook de eerste echte trailer online gepubliceerd. Het uitgebreide voorproefje is onderaan dit bericht te bekijken.

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn zal vanaf 26 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. De hoofdrollen zijn voor Jamie Bell (Kuifje), Andy Serkis (Haddock), Simon Pegg en Nick Frost (Jansen en Janssen) en Daniel Craig (Red Rackham). De film is geheel geanimeerd, maar de digitale personages krijgen hun bewegingen wel mee via motion capturing door echte acteurs. De film zal bovendien in 3D te bekijken zijn.

Volgende bericht The Dark Knight Rises poster
Vorige bericht Sherlock Holmes 2 posters

Tags

Tag The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn Tag Trailer

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

Tomhamoen
maandag 11 juli 2011 om 21:43

Veel spektakel, veel avontuur, veel dynamiek en herkenbare situaties. Ik ben benieuwd. Hoewel er een aantal shots zijn waar ik nog over twijfel of ik er zo gelukkig mee ben.

Ramon
dinsdag 12 juli 2011 om 15:12

Het gezicht van Kuifje zelf is qua animatie eigenlijk het enige waar ik me nu nog zorgen over maak, de rest ziet er schitterend uit. Ik denk dat ik hem nog een tikkeltje te realistisch vind, terwijl de rest nog wel wat cartoony overkomt.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire