FilmCentrum

Registreren

Nova Zembla teaser verschenen

woensdag 13 juli 2011 10:11 door Tom Hamoen - Bron

Doutzen Kroes in Nova ZemblaTerwijl veel zomerfilms nog moeten gaan draaien zijn filmmaatschappijen alweer druk bezig met het najaar, gezien het grote aantal trailers dat we voor die tijd inmiddels hebben zien langskomen. De laatste aanwinst uit een interessant rijtje is die voor Nova Zembla, de nieuwste productie van Reinout Oerlemans.

De film zal het waargebeurde verhaal van koopman, wetenschapper en ontdekkingsreiziger Willem Barentsz laten zien. Eén van zijn reizen voerde langs het ijskoude Nova Zembla, op zoek naar een vaarroute langs de kust van Azië naar het verre oosten. Deze reis werd ernstig bemoeilijkt door pakijs, wat de expeditie op heel wat ontberingen kwam te staan.

De teaser is onderaan dit bericht te bekijken en zal in de bioscoop voor Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II worden vertoond.

Nova Zembla staat te boek als de eerste Nederlandse film die in 3D zal verschijnen en zal vanaf 24 november in de bioscopen te zien zijn. De hoofdrollen zijn voor Robert de Hoog, Derek de Lint, Jan DeCleir, Victor Reinier, Teun Kuilboer, bokser Semmy Schilt en model Doutzen Kroes.



Volgende bericht Omschrijving Dark Knight Rises teaser?
Vorige bericht Teaser dansfilm Body Language

Tags

Tag Nova Zembla Tag Teaser

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire