FilmCentrum

Registreren

Virale Rise of the Planet of the Apes video's

donderdag 14 juli 2011 11:21 door Ramon van Dam - Bron

Rise of the Planet of the ApesHeb je ooit wel eens chimpansee een first person shooter zien spelen, een intelligentietest succesvol zien doorlopen, rechtop zien lopen of een AK-47 zien gebruiken? Van dit soort bijzondere gevallen zijn de laatste tijd wat video's opgedoken die al snel erg populair werden, maar dit blijkt allemaal deel uit te maken van een knap staaltje virale marketing voor Rise of the Planet of the Apes.

De tot nu toe ontdekte filmpjes zijn onderaan dit bericht te bekijken. Ze laten stuk voor stuk zien hoe knap WETA bezig is geweest om de digitale primaten tot leven te wekken, wat ook zeker terug te zien was in de laatste trailer.

De nieuwe film zal zich afspelen in de huidige tijd en daarmee dus ver voor de andere films. We zullen te zien krijgen hoe de mensheid gaat experimenteren met de genen van apen om ze intelligenter te maken, maar uiteraard pakt dit verkeerd uit waarna er zich een strijd om de heerschappij ontvouwt.

De hoofdrollen worden vertolkt door James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox en Don Cheadle, en Andy Serkis zal de aap Caesar gestalte geven. Rise of the Planet of the Apes draait vanaf 18 augustus in de bioscoop.







Volgende bericht Evil Dead remake bevestigd
Vorige bericht Volgende Hobbit-dwergen op de foto

Tags

Tag Rise Of The Planet Of The Apes Tag Virale Marketing

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire