FilmCentrum

Registreren

Eerste blik Colin Farrell in Total Recall

vrijdag 15 juli 2011 10:30 door Ramon van Dam - Bron

Paul Verhoeven heeft al diverse grote films gemaakt in Hollywood, en onder zijn bekendere producties mag Total Recall zich toch zeker scharen. De verfilming uit 1990 van Philip K. Dicks met Arnold Schwarzenegger is nog altijd een echte culthit, waardoor fans niet erg blij waren met de aankondiging van een remake.

Toch zullen we vanaf 16 augustus 2012 naar de bioscoop kunnen voor een nieuwe versie waarin Colin Farrell de hoofdrol speelt. De acteur zal te zien zijn als Doug Quaid, een fabrieksmedewerker die erachter komt dat hij als spion fungeert voor één van de twee grootmachten uit de toekomst; Euromerica of New Shanghai.

In het nieuwe nummer van Entertainment Weekly staat een eerste foto van Farrell in zijn rol, bekijk de afbeelding hieronder. Klik op de foto voor een grotere versie bij /Film. Volgens het blad zou de film minder humor bevatten dan de eerste versie, en we hoeven ook niet te rekenen op de one-liners van Schwarzenegger. De aankomende remake is geregisseerd door Len Wiseman (Underworld, Live Free or Die Hard).

Colin Farrell

Volgende bericht John Carter trailer online
Vorige bericht Scorsese's Hugo trailer

Tags

Tag Colin Farrell Tag Foto Tag Total Recall

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum