FilmCentrum

Registreren

Ben Stiller regisseert remake Walter Mitty

woensdag 20 juli 2011 13:36 door Ramon van Dam - Bron

Ben StillerWe kennen Ben Stiller natuurlijk vooral als komedie-acteur, maar de Amerikaan heeft ook al aardig wat films zelf geregisseerd. Hij stond onder andere achter de camera bij The Cable Guy, Zoolander en Tropic Thunder, en zojuist is bevestigd dat hier binnenkort nog een film aan toegevoegd kan worden.

Volgens Variety heeft 20th Century Fox de filmmaker aangetrokken voor een remake van The Secret Life of Walter Mitty, een komedie uit 1947 met Danny Kaye in de hoofdrol. Die film was overigens weer gebaseerd op een kort verhaal van James Thurber uit The New Yorker in 1939.

Eerder gingen er al geruchten dat Stiller zelf te zien zou zijn in de film, maar het is nog niet officieel bevestigd dat hij er zelf in zal acteren. Het originele verhaal gaat over een pantoffelheld die uit zijn saaie leven probeert te ontsnappen door te fantaseren dat hij bijvoorbeeld een piloot of een chirurg is. Het nieuwe script wordt verzorgd door Steve Conrad (The Pursuit of Happyness).

Men probeert de remake al jaren op poten te zetten, maar diverse pogingen zijn tot dusverre gestrand. Onder de betrokkenen bevinden zich Ron Howard, Steven Spielberg, Mike Myers en Jim Carrey, en vorig jaar werd er nog gesproken over Gore Verbinksi als mogelijke regisseur.

Volgende bericht De Bende van Oss trailer
Vorige bericht Robert Redford en Shia LaBeouf samen in politieke thriller

Tags

Tag Ben Stiller Tag The Secret Life Of Walter Mitty

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire