FilmCentrum

Registreren

Amazing Spider-Man teaser online

donderdag 21 juli 2011 11:42 door Ramon van Dam - Bron

The Amazing Spider-ManBegin vorig jaar kwam het verrassende bericht naar buiten dat Sam Raimi niet langer door zou werken aan zijn geliefde Spider-Man reeks, Sony wilde een totaal andere richting op en kondigde een reboot van de serie aan. De productie van The Amazing Spider-Man is inmiddels in volle gang, en gisteren is dan ook de eerste teaser trailer opgedoken. Bekijk de eerste beelden onderaan dit bericht.

In de herstart van de reeks zullen we naast Andrew Garfield als de titelheld nog Rhys Ifans zien als The Lizard, Martin Sheen als Uncle Ben, Sally Field als Aunt May, Emma Stone als Gwen Stacy en Denis Leary als haar vader. De cast wordt verder nog aangevuld met Irrfan Khan, Chris Zylka, Julianne Nicholson en Campbell Scott.

Voor de fans zou het wachten nog wel eens zwaar kunnen wachten, het duurt namelijk nog bijna een jaar voordat Spider-Man onze bioscoopzalen binnenslingert. The Amazing Spider-Man is geregisseerd door Marc Webb en gaat in Nederland op 4 juli 2012 in première, waaronder in 3D.

Volgende bericht Nieuwe Hobbit production video
Vorige bericht De Bende van Oss trailer

Tags

Tag Teaser Tag The Amazing Spider-Man

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (6)

Tomhamoen
donderdag 21 juli 2011 om 15:31

Gewoon geweldig!

kocas92
donderdag 21 juli 2011 om 15:37

veelbelovend

Ramon
donderdag 21 juli 2011 om 19:10

Ziet er heel goed uit, alleen krijg ik hier nog niet het gevoel dat men het radicaal anders aan gaat pakken. Met andere woorden, wat is de meerwaarde van een reboot?

Andrew
zaterdag 6 augustus 2011 om 17:47

Ramon, je haalt me de woorden uit de mond. De 'first hand' shots van Spidey die over de daken snelt zien er een stuk beter uit dan de onnatuurlijk snelle CGI-shots van Sam Raimi, maar dat is slechts voldoende om deze reboot het voordeel van de twijfel te geven, meer niet.

GrayFox
zaterdag 6 augustus 2011 om 20:29

Vet! Die first person view is echt cool gedaan!

Tomhamoen
zondag 7 augustus 2011 om 17:13

@GrayFox: Die had een teaser op zich kunnen zijn. Inderdaad geweldig. Maar wat de meerwaarde zal worden, geen idee.

@Elhombre: Technisch was men toen natuurlijk ook nog tot veel minder in staat. Nog niet de hele filmindustrie was al voorzien van de snufjes van Weta.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire