FilmCentrum

Registreren

Total Recall politie op de foto

donderdag 21 juli 2011 13:02 door Ramon van Dam - Bron

Paul Verhoeven heeft al diverse grote films gemaakt in Hollywood, en onder zijn bekendere producties mag Total Recall zich toch zeker scharen. De verfilming uit 1990 van Philip K. Dicks met Arnold Schwarzenegger is nog altijd een echte culthit, waardoor fans niet erg blij waren met de aankondiging van een remake.

Toch zullen we vanaf 16 augustus 2012 naar de bioscoop kunnen voor een nieuwe versie waarin Colin Farrell de hoofdrol speelt. De acteur zal te zien zijn als Doug Quaid, een fabrieksmedewerker die erachter komt dat hij als spion fungeert voor één van de twee grootmachten uit de toekomst; Euromerica of New Shanghai.

Enkele weken terug kregen we al een eerste blik op het personage van Farrell, en dankzij de Comic-Con weten we nu hoe de futuristische politiemacht eruit zal komen te zien. Enkele van deze robots staan samen met hun auto's uitgestald, en uiteraard zijn daar foto's van online verschenen. Onderaan dit bericht zie je enkele uitsneden, bij ComingSoon staat de rest.

De aankomende remake is geregisseerd door Len Wiseman (Underworld, Live Free or Die Hard), en naast Farrell zullen we onder andere Bryan Cranston, Bill Nighy, Kate Beckinsale, Jessica Biel en John Cho te zien krijgen.

Total Recall - politie

Total Recall - politie

Volgende bericht Nieuwe Contagion poster
Vorige bericht Poster The Avengers online

Tags

Tag Foto Tag Total Recall

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (2)

kocas92
donderdag 21 juli 2011 om 15:38

Ooit zit ik ook in San Diego op Comic-con.
En hopelijk zo vlug mogelijk!

Ramon
donderdag 21 juli 2011 om 19:10

@kocas92: haha, same here Blij

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

BIOSCOOP [Bioscoop] Little Women
AWARDS [Awards] Le Mans '66
AWARDS [Awards] Parasite
BIOSCOOP [Bioscoop] 1917

Updates

Reacties

Forum