FilmCentrum

Registreren

Machete vervolgen op komst

vrijdag 22 juli 2011 12:01 door Ramon van Dam - Bron

MacheteToen Robert Rodriguez en Quentin Tarantino enkele jaren terug samenwerkten voor hun Grindhouse-project resulteerde dat niet alleen in Planet Terror en Death Proof, maar ook in een flinke stapel neptrailers voor films die helemaal niet bestonden. Deze gefabriceerde reclamefilmpjes waren echter zo populair dat de fans bleven smeken om echte producties van deze trailers, waardoor Rodriguez besloot een lange film te maken van Machete.

In de film zagen we Danny Trejo als voormalig federaal agent die als niemand anders om kan gaan met een groot kapmes. Zijn zoektocht naar wraak op een corrupte senator brengt hem langs vele pittige vijanden, waarbij het bloed rijkelijk vloeit.

De film werd een groter succes dan verwacht, waardoor Rodriguez op het idee is gekomen om maar liefst twee vervolgen te plannen. Tijdens de Comic-Con heeft de regisseur aangegeven dat er in ieder geval één nieuwe film komt, waar de trailer voor de derde film aan vastgeplakt zal worden. Het succes van het eerste vervolg bepaalt vervolgens de kans op een volgend deel.

De titel voor de nieuwe film wordt Machete Kills, terwijl de derde film door het leven zal gaan als Machete Kills Again... In Space!. Rodriguez belooft ons dat het laatste verhaal space babes en gevechten met lightsabers zal bevatten.

Danny Trejo keert in ieder geval terug voor de hoofdrol, maar verder is er nog niets bekend over de cast of een releasedatum.

Volgende bericht Superman: Man of Steel uitgesteld
Vorige bericht Poster The Raven

Tags

Tag Machete Kills Tag Machete Kills Again... In Space!

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Kung Fu Panda 4