FilmCentrum

Registreren

Superman: Man of Steel uitgesteld

vrijdag 22 juli 2011 20:23 door Ramon van Dam - Bron

SupermanZack Snyder (300, Watchmen, Sucker Punch) maakte vorig jaar bekend dat hij de kans heeft gekregen om een reboot van Superman op te zetten, waarin de Brit Henry Cavill de hoofdrol op zich zal nemen. Verder weten we dat Michael Shannon, Amy Adams, Kevin Costner en Diane Lane zijn toegevoegd aan de cast, en volgens de geruchten speelt een deel van het verhaal zich af in Afrika.

De belangrijkste tegenstander van de superheld wordt generaal Zod, gespeeld door Michael Shannon, maar zojuist is bekend gemaakt dat we nog iets langer moeten wachten om de twee het tegen elkaar op te zien nemen. De Amerikaanse première is namelijk verplaatst van december 2012 naar 14 mei 2013. Een Nederlandse releasedatum is vooralsnog niet bekend.

Naast het feit dat men simpelweg meer tijd nodig heeft komt het uitstel ook goed uit gezien het feit dat The Hobbit: An Unexpected Journey op 13 december 2012 in première gaat. Beide films worden uitgegeven door Warner Bros.

Enkele dagen geleden kwam overigens naar buiten dat het script van de film op dit moment wordt herschreven door Kurt Johnstad (een vaste medewerker van Snyder) en Jonathan Nolan. Die laatste was al samen met David Goyer verantwoordelijk voor het originele script, maar Goyer is op dit moment te druk bezig met onder andere een reboot van Godzilla.

Volgende bericht Avengers concept art toont superhelden
Vorige bericht Machete vervolgen op komst

Tags

Tag Superman Tag Superman: Man Of Steel

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Black Panther
OSCARS [Oscars] Vice
BIOSCOOP [Bioscoop] Happy Death Day 2U
OSCARS [Oscars] The Favourite

Updates

Reacties

Forum