FilmCentrum

Registreren

Nieuwe Immortals poster

zaterdag 23 juli 2011 13:04 door Ramon van Dam - Bron

Tarsem Singh maakte veel indruk met de visuele schoonheid van The Cell en The Fall, hij staat erom bekend over de hele wereld de allermooiste locaties te vinden voor zijn films. Momenteel is hij bezig met Immortals (voorheen bekend als War of the Gods), waar we ongetwijfeld weer veel prachtige beelden zullen zien.

In de film zien we hoe Theseus de strijd aangaat met koning Hyperion om te voorkomen dat de legendarische Bow of Epirus in zijn handen komt. Met dat verloren gewaande wapen wil hij de goden van de Olympus verslaan en alleenheerser over de wereld worden, maar met de hulp van het orakel Phaedra verzamelt de jonge steenhouwer genoeg mannen om zich heen om het op te nemen tegen het leger van Heraklion.

De hoofdrol is voor Henry Cavill, die we in 2013 ook zullen zien als de nieuwe Superman. De rest van de cast bestaat onder andere uit Mickey Rourke (King Hyperion), Stephen Dorff (Stavros), Kellan Lutz (Poseidon), John Hurt (oude Zeus), Isabel Lucas (Athena), Freida Pinto (Phaedra), Luke Evans (jonge Zeus) en Joseph Morgan (Lysander). De film is in Nederland vanaf 11 november 2011 te zien in de bioscoop, waaronder in 3D.

Relativity Media heeft vandaag een nieuwe poster vrijgegeven voor de film, die hieronder te bekijken is. Klik op de afbeelding voor een grote versie bij ComingSoon.

Immortals

Volgende bericht Rhys Ifans ontkent Bond 23
Vorige bericht Zonnebloem niet in eerste Kuifje-film

Tags

Tag Immortals Tag Poster

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire