FilmCentrum

Registreren

Eerste Snow White and the Huntsman foto's

zondag 24 juli 2011 11:47 door Ramon van Dam - Bron

Volgend jaar kunnen we maar liefst twee keer naar de bioscoop voor nieuwe bewerkingen van Sneeuwwitje, en drie dagen terug zagen we al een foto van Lily Collins als de prinses in Tarsem Singhs Snow White. Uiteraard kunnen de makers van Snow White and the Huntsman dan niet achterblijven, waardoor we nu ook foto's hebben gekregen van onder andere Kristen Stewart als de ongewenste stiefdochter van de koningin.

Ook de andere castleden zijn op de foto gezet als hun personages in de film, bekijk de afbeeldingen onderaan dit bericht. Grotere versies zijn te bekijken bij ComingSoon. De foto's maken duidelijk dat deze productie een totaal andere sfeer krijgt dan zijn directe concurrent.

In deze verfilming van het klassieke sprookje zal met name de rol van de jager flink worden uitgebreid; in plaats van slechts een helpende hand zal hij hier fungeren als een mentor voor Sneeuwwitje die haar leert om te vechten. Naast Stewart zullen we ook onder andere Charlize Theron, Chris Hemsworth en Sam Claflin te zien krijgen, en hier zie je de lijst van zeven acteurs die zijn aangetrokken voor de dwergen.

De film staat voorlopig gepland voor een Nederlandse première op 7 juni 2012, en als de film succesvol blijkt zal hij deel gaan vormen van een trilogie.

Snow White and the Huntsman - Kristen Stewart

Snow White and the Huntsman - Charlize Theron

Snow White and the Huntsman - Chris Hemsworth

Snow White and the Huntsman - Sam Claflin

Volgende bericht Avengers concept art Thor en Nick Fury
Vorige bericht Darkest Hour concept art en foto

Tags

Tag Foto Tag Snow White And The Huntsman

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (3)

Tomhamoen
zondag 24 juli 2011 om 11:55

The War Between Snow Whites has started!

Ramon
zondag 24 juli 2011 om 12:00

Het gaat wel interessant worden, twee films ruwweg tegelijkertijd in de bios met dezelfde basis Glimlach Gelukkig lijken ze allebei wel echt een andere kant op te gaan.

Robert
zondag 24 juli 2011 om 15:22

Zie alleen al het verschil in vrijgegeven foto's: deze Sneeuwwitje staat in harnas met zwaard, de andere Sneeuwwitje is omringt door vrolijke kleuren.

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Godzilla x Kong: The New Empire