FilmCentrum

Registreren

Laatste Mortal Kombat: Legacy aflevering

maandag 25 juli 2011 14:26 door Ramon van Dam - Bron

Mortal Kombat: LegacyVorig jaar verscheen er een fraaie trailer online voor een nieuwe Mortal Kombat film, maar later bleek dat dit niet daadwerkelijk om een echte speelfilm ging. Toch zorgde dit korte filmpje ervoor dat Kevin Tancharoen, de maker van de "trailer", groen licht kreeg om een miniserie voor het web te ontwikkelen rondom de gamereeks.

Mortal Kombat: Legacy bestaat uit negen korte filmpjes die dieper ingaan op de bekende vechtersbazen uit de computerspellen. Alle bekende personages komen langs, en inmiddels zijn we alweer bij de allerlaatste aflevering aanbeland.

In deze aflevering zien we hoe Cyrax en Sektor door de Grand Master worden uitverkozen om de toekomst van de Lin Kuei te vormen, maar het enthousiasme van Cyrax om zijn geheugen te laten wissen en zich om te laten vormen tot de ultieme vechtmachine is niet zo groot. Als hij erachter komt dat de cyborg tegen wie hij vecht wel heel bekend voorkomt, moet Sektor ervoor zorgen dat Cyrax gefocust blijft op de vernietiging van Hydro en niet zichzelf of hun toekomst...

Volgende bericht De wapens van Men in Black III
Vorige bericht Avengers concept art compleet

Tags

Tag Mortal Kombat: Legacy

Klik op een tag om de laatste nieuwtjes met die tag te bekijken.

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Reageren

Je kan enkel reageren als je ingelogd bent.

Direct registreren

OSCARS [Oscars] Oppenheimer
OSCARS [Oscars] The Zone of Interest
OSCARS [Oscars] The Holdovers
OSCARS [Oscars] Past Lives

Updates

Reacties

Forum

Ghostbusters: Frozen Empire